top of page
Пошук

НОВЕ НАРОДЖЕННЯ

Оновлено: 5 січ.


Тисячоліттями люди прагнуть бути успішними.

Ми знаємо безліч історій людей, яким це вдалося.


Та що ж вони знають такого, чого не знають інші? Чому одним людям вдається піднятися на вершину успіху, а іншим ні? Далі ви зможете читати історії та можливо знайдете відповіді для себе.


В своєму прагненні знайти незвичні артефакти двоє молодих хлопців були непохитні та дуже наполегливі. Саме вони розкопали древні монускрипти, частину яких змогли розшифрувати вчені. Це був 1908 рік. І саме тоді отримав нове народження інструмент для досягнення цілей, яким може користуватись кожна людина на землі.

Тисячі років назад люди використовували його і знали секрети успіху. Тепер вони доступні і нам.


Експеримент, який тривав 50 років довів, що цей інструмент працює. Результати життя людей, які брали в ньому участь просто феноменальні. Нобелівські премії, надзвичайні історії успіху та збереження життя, чудеса - все це супроводжує цей інструмент більш, ніж сотню років.


Мова йде про технологію формування подій.


Тут ми розкажемо історії тих людей, які використовують її для досягнення своїх цілей. Більшість цих людей бажають залишатись інкогніто, але це не значить, що історії видумані. Багатьох людей, про яких йтиметься мова, я знаю особисто.


Запрошую вас в світ чудесних подій.

І цікавого вам читання ;)

12 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page